BMW muzeum a Mnichov - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

BMW muzeum a Mnichov

Varianty zájezdu č: 674622

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: bez ubytování
BMW muzeum v Mnichově je ideální výlet, pokud jste auto-moto nadšenci a nemáte představu, kam o víkendu vyrazit, aby Vás počasí neomezovalo.

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim (nebo Holice) - Pardubice - Hradec Králové - Praha - Plzeň.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • vstupné
  • komplexní cestovní pojištění 40 Kč/dospělá osoba, 32 Kč/dítě do 18 let.
  • místenku v autobuse 200 Kč/osoba/obousměrně

Program zájezdu

1. den:
odjezd v nočních hodinách.
Ráno příjezd do Mnichova - BMW Welt + BMW MUZEUM se nachází v Mnichově a je dnes nejnavštěvovanější turistickou atrakcí v Bavorsku. Celoročně láká na ukázku svého kompletního portfolia. Expozice BMW Group se pravidelně obměňuje v závislosti na debutech nových modelů i významných témat. Návštěvníci se dozví něco o historii továrny a mohou shlédnout spolu s hlavní přehlídkou automobilů BMW i motocykly sesterské značky BMW Motorrad, nebo britské luxusní značky Rolls-Royce.

Kolem poledne se přesunete metrem do historického centra Mnichova s průvodcem. Jednorázová jízdenka v 1 zóně cca 3.70 €. Během společné prohlídky navštívíte náměstí Marienplatz, Stará radnice (v originále Altes Rathaus), ve které se nachází sbírka historických hraček. Cena vstupného dospělá osoba cca 6 €, děti do 17 let cca 2 €. Dále pokračuje budova Nové radnice se sochami postav z bavorských pověstí. Mnichovská pivnice Hofbrauhaus.

V podvečer odjezd zpět do ČR, návrat v nočních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.