Vodní park Bešeňová - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Vodní park Bešeňová

Varianty zájezdu č: 603319

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
01
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: různé

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • technický doprovod

Cena nezahrnuje

  • vstupné (celodenní vstupné cca 28 €, děti do 12 let cca 20 €, děti 12 – 18 let, senioři 60+, ZTP cca 23 €, vstupné vč. saunové části cca 38 €, děti 6 – 12 let cca 27 €, děti 12 – 18 let, senioři 60+, ZTP cca 33 €
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 40 Kč/dospělá osoba, 32 Kč/dítě do 18 let

Program zájezdu

1. den: odjezd v nočních až časných ranních hodinách.
Celodenní koupání v oblíbených termálních lázních, které prošly v minulých letech celkovou rekonstrukcí – 9 celoročních bazénů (4 s termální vodnou, 5 s čirou vodou) s teplotou 26 – 40°C a vodními atrakcemi, adrenalinová zóna s tobogány, dětské vodní atrakce, bazén s umělým vlnobitím, vodní bar. Horké geotermální prameny s teplotou 60,5°C vyvěrají z hloubky 1987 m. Termální voda má blahodárné účinky na pohybové a dýchací ústrojí, urologické a gynekologické problémy a má i kosmetické účinky. Součástí areálu je také vitální svět – wellness aktivity, relaxace, inhalace, sauny, masáže nebo kosmetické služby. Poloha aquaparku v překrásném prostředí s výhledy na Nízké a Západní Tatry nebo Velkou Fatru je ideálním místem pro relaxaci.
Odjezd v podvečer. Návrat v nočních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze