Nákupní centrum G3 Shopping Resort Gerasdorf - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Nákupní centrum G3 Shopping Resort Gerasdorf

Varianty zájezdu č: 624664

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: různé

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Brno.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 40 Kč/dospělá osoba, 32 Kč/dítě do 18 let

Program zájezdu

1. den: odjezd v brzkých ranních hodinách.
G3 Shopping Resort není nákupním centrem v pravém slova smyslu, ale spíše nákupním resortem. Představuje jedinečnou kombinaci nakupování a příjemné pohody a se svými 140 obchody nabízí nákupní zážitek pro všechny smysly. Kromě předních domácích i mezinárodních firem ze světa módy, potravin, elektrospotřebičů, multimédií, sportu, drogerie, bydlení a gastronomie jsou to především regionální provozovatelé s regionální nabídkou, kteří nákupnímu centru dodávají mimořádnou atmosféru.
K pocitu pohody v nákupním resortu významně přispívá také architektura. Budova se zvlněnou střechou v podobě obrovské vlny decentně zapadá do vinařské oblasti Weinvierter, vnitřním prostorám dominuje jas zásluhou dostatku přirozeného světla, ale vládnou tu i příjemné barvy a vysoce kvalitní materiály.
G3 je největší nákupní centrum v Rakousku postavené během jediné stavební fáze a největší, které splnilo požadavky na životní prostředí.
Odjezd v podvečer. Návrat do ČR ve večerních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze