Termální lázně Bükfürdö - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Termální lázně Bükfürdö

Varianty zájezdu č: 590824

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
01
3 denní zájezd od 31.3.2023 a dalších žádný termín Maďarsko Maďarsko
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Městečko Bük leží na severozápadě Maďarska, nedaleko rakouských hranic cca 30 km od Szombathely napůl cesty mezi Vídní a Balatonem.

Lázeňský areál Bükfürdö patří k nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším maďarským termálním lázním. Komplex o rozloze 14 ha a vodní plochou více než 5 000 m2 s 32 bazény s termální (30 - 39°C) i normální (22 - 26°C) vodou se nachází v krásném přírodním parku. Areál nabízí léčebnou část, zážitkovou část a saunový svět.

V léčebné části naleznete 4 vnitřní léčebné bazény, 2 polokryté bazény, venkovní bazén, 3 venkovní plavecké bazény, vnitřní plavecký bazén, vnitřní bazén na vodní cvičení, 2 dětské venkovní bazény a venkovní bazén se skluzavkou.
Zážitková část nabízí venkovní zážitkový bazén, venkovní léčebný bazén, polokrytý léčebný bazén, polokrytý zážitkový bazén, vnitřní zážitkový bazén s vodními atrakcemi, vnitřní perličkový bazén, 2 vnitřní dětské bazény, skluzavky a tobogány.
Saunový svět tvoří finská sauna, infrasauna, aroma sauna, bylinná sauna, parní sauna, ledová kabina, Kneippův bazén, ochlazovací bazén, jacuzzi a zážitkový bazén.

Termální voda s vysokým obsahem železa, která je bohatá na vápník, hořčík a hydrogenuhličitany, je vhodná pro léčbu onemocnění pohybového ústrojí, Bechtěrevovy nemoci, osteoporózy, chronických gynekologických a urologických onemocnění, zažívacích potíží a poruch trávení. Doporučuje se také pro poúrazovou a pooperační rehabilitaci.

Doprava: autobusem


NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno.


Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 2x ubytování v nově renovovaném hotelu Hunguest Bük**** (dříve Hotel Répce a Répce Gold - 2 lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro dítě do 12 let; hotel je spojen s areálem lázní chodbou)
  • pobytovou taxu
  • 2x polopenzi (snídaně i večeře bufet)
  • 2x vstupné do lázní (léčebná a zážitková část)
  • vstup do hotelového fittness a saun
  • zapůjčení županu
  • technický doprovod

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj 1 300 Kč/1 100 Kč (dle termínu)
  • vstupné 1. den - více info na: www.bukfurdo.hu/cs/category/ceny
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 120 Kč/dospělá osoba, 96 Kč/dítě do 18 let

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, příjezd do Bükfürdö kolem 14. hodiny, ubytování, koupání nebo procházka po městečku.
2. den: celodenní volno, koupání v termálních lázních.
3. den: předání pokojů, koupání. Odjezd v odpoledne. Návrat do ČR v nočních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze