Galileo - muzikál - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Varianty zájezdu č: 521956

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
Galileo
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: různé
Divadlo Hybernia vás zve na návrat jednoho z nejúspěšnějších tuzemských muzikálů v původním hvězdném obsazení.

Galileo je opřený o silný dramatický příběh, ve kterém diváci najdou vše, za čím na muzikály tak rádi chodí. Lásku, vášně, intriky, nenávist a romanticky laděný boj jedince proti společnosti. Muzikál navíc ohromuje netradiční scénografií i výpravnými kostýmy.
Už z toho je patrné, že muzikál Galileo nebude ani v nejmenším suchopárným životopisem slavného vědce, známého z učebnic, nýbrž výpravnou podívanou plnou nečekaných dějových zvratů, přístupnou a srozumitelnou nejširší veřejnosti.
Není snad žádného dospělého diváka, jemuž by jméno Galileo Galilei nic neřeklo, minimálně jeho výrok „A přece se točí!“

A stejně tak není nikoho, kdo by nezaznamenal populární tvorbu Janka Ledeckého a jeho známý hit z tohoto výjimečného muzikálu Nikdy to nevzdám.
Spojení těchto dvou jmen a úspěšnost původního tuzemského muzikálu, který patří k nejúspěšnějším, nejoceňovanějším a nejnavštěvovanějším dílům předznamenává, že se máte na co těšit.

Ke spolupráci na projektu jsou přizvány přední osobnosti naší herecké a hudební scény. Stalo se již tradicí, že se na jevišti Divadla Hybernia potkávají populární herci s předními zpěváky. Ne jinak tomu bude i v případě Galilea. Jedná se o výjimečný projekt, jenž si žádá i výjimečné původní obsazení.

Délka představení: 107 minut.

Obsazení:
Janek Ledecký/Tomáš Novotný, Sabina Laurinová/Dasha, Ivana Chýlková/Elin Špidlová, Josef Bohouš/Petr Kolář, Josef Vojtek/Tomáš Trapl, Dušan Kollár/L. W. Frenk, Mojmír Maděrič/Ivan Vodochodský, Zbyněk Fric/Vlastimil Korec, Athina Langoska/Jana Feriová, David Uličník/Michal Kavalčík.

VSTUPENKY:
1 299 Kč

(přízemí: řada 6, sedadla 1 - 5, 23 - 24; řada 7, sedadla 1 - 5, 17 - 24; řada 8, sedadla 1 - 3, 17 - 24; řada 9, sedadla 1 - 8, 21 - 26; řada 10, sedadla 1 - 10, 18 - 28)

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * vstupenku na muzikál
  • * technický doprovod
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Kostelec nad Orlicí - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim nebo Holice - Pardubice - Hradec Králové.
Nebyly nalezeny žádné recenze