Hotel Caprici **** - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Varianty zájezdu č: 460397

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Hotel Caprici Santa Susanna
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
SANTA SUSANNA je poměrně mladé moderní letovisko, které plynule navazuje na letovisko Malgrat de Mar. Hlavním lákadlem letoviska jsou krásné a rozlehlé pláže, které se táhnou v délce až 5 km a mají pozvolný vstup. Tvoří je hrubší písek a jsou velmi dobre udržované. Na pláži si můžete vyzkoušet windsurfing, kanoistiku, plachtení, vodní lyžování, šlapadla nebo populární parasailing.

Podél pobreží se táhne krásná promenáda, na které se nachází celá rada obchodů, restaurací, barů, kaváren, diskoték a nočních klubů. Promenáda spojuje hotelové komplexy s historickou částí města a pravidelně se zde konají velké trhy.

V okolí Santa Susanny jsou pozůstatky staveb značného kulturního významu, kapličky, věže nebo kostel a most v románském slohu. Děti určitě ocení blízkost zábavního parku Marineland s vodními atrakcemi a malou ZOO s vystoupením delfínů, lachtanů a papoušků. Santa Susanna je skvělou volbou nejen pro dovolenou s dětmi.

Moderní hotel na konci letoviska Santa Susanna se stal, díky své jedinečné poloze přímo na pláži, jedním z nejoblíbenejších hotelů oblasti. Od začátku pobrežní promenády je vzdálený cca 600 m. Široká písčitá pláž se nachází přímo před hotelem.

K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, směnárna, venkovní bazén s terasou, lehátky a slunečníky, dětský bazén, bar, bar u bazénu, dětský koutek, úschovna zavazadel, stolní tenis, kulečník, herna s PC automaty, animační programy. WiFi připojení v celém hotelu za poplatek. Hotel je bezbariérový, všechny společenské místnosti jsou klimatizované. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Ubytování:
klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají koupelnu, WC, TV/SAT, telefon, balkon a trezor (za poplatek).
Za příplatek pokoj PREMIUM (výhled na moře, WiFI, ručníky u bazénu, 1x sauna)

Stravování:
Polopenze formou bufetu v hotelové restauraci.

Cena zahrnuje

  • * ubytování na 7 nocí
  • * polopenzi
  • * klimatizaci
  • * povlečení, ručníky
  • * spotřebu elektrické energie a vody
  • * služby delegáta.

Cena nezahrnuje

  • * jednolůžkový pokoj 3 099 Kč/3 899 Kč/týden (dle termínu)
  • * pokoj PREMIUM 3 899 Kč/ 5 099 Kč/pokoj/týden
  • * komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 400 Kč/dospělá osoba/týden, 320 Kč/dítě do 18 let/týden
  • * pobytovou taxu cca 1 € /osoba/noc (splatná na místě).
Nebyly nalezeny žádné recenze