Středisko ADRIATIC ** na ostrově Hvar (nabídka pro skupiny) - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Středisko ADRIATIC ** na ostrově Hvar (nabídka pro skupiny)

Varianty zájezdu č: 407535

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
Vrboska1
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: pavilóny
VRBOSKA, jedno z nejkrásnějších měst na ostrově Hvar, založeno v 15. století. Kombinace mírného středomořského podnebí, štědře členitého pobřeží a bohatého kulturního dědictví garantuje skvělou dovolenou.

Turistické středisko ADRIATIC se nachází přímo u moře, obklopeno hustým borovicovým lesem a středomořskou flórou, nedaleko od nejkrásnějších pláží ve Vrbosku. Po krásné osvětlené promenádě podél pobřeží se dostanete přímo do centra Vrboska, do turistického střediska v blízkosti malého poloostrova Glavice.

Středisko má 181 pokojů ve třech pavilonech. Každý pavilon má 3 podlaží s TV salonem v přízemí. V centrálním pavilonu je recepce, 2 TV salony, kde je možné pořádat semináře, schůzky apod. s možností využití plátna s projektorem a flip chartu. Na recepci se nachází internetový koutek. Pro klienty jsou dále poskytovány doplňkové služby za příplatek – směnárna v recepci, pronájem trezoru, minibar, pronájem plážových lehátek, pronájem sportovních terénů v areálu, WiFi na pokoji.

V areálu jsou 3 tenisové kurty s možností tréninku s instruktorem. 2 hřiště vhodná pro basketbal, házenou, badminton a mini fotbal. Hřiště pro klasický a plážový volejbal, minigolf, stolní tenis. Prostory pro cvičení aerobiku jógy apod. Půjčit si můžete kola, skútr, čluny, kajaky, surf nebo se vydat na výlet lodí na Bol na ostrov Brač.

Ubytování: dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má WC, koupelnu se sprchou nebo vanou. Všechny pokoje mají balkon a většina je s výhledem na moře.

Stravování: polopenze nebo all inclusive light. Polopenze - formou bufetu včetně nápojů k večeři. All inclusive light - snídaně, oběd a večeře formou bufetu včetně nápojů, odpolední svačina – koláč, káva, čaj nebo džus.

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * ubytování na 7 nocí
  • * polopenzi
  • * pobytovou taxu
  • * služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • * all inclusive light 1 199 Kč/osoba/pobyt
  • * komplexní cestovní pojištění 250 Kč/dospělá osoba, 200 Kč/dítě do 12 let

Slevy

  • Pro skupiny dětí do 15 let platí, na každých 10 dětí – 1 dospělá osoba zcela ZDARMA.

Výlety

  • Pro bližší informace o výletech v Chorvatsku klikněte ZDE
Nebyly nalezeny žádné recenze