Dovolená a seminář - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dovolená a seminář

Varianty zájezdu č: 494648

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
k
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: apartmán
TIP: Seminář kvantové techniky V KRÁSNÝCH VILÁCH U MOŘE V CHORVATSKU ZA NEPŘEKONATELNOU CENU.
SEMINÁŘ LZE ABSOLVOVAT INDIVIDUÁLNĚ NEBO JEDEN SEMINARISTA MŮŽE VZÍT LIBOVOLNÉ MNOŽSTVÍ ČLENŮ RODINY ČI PŘÁTEL. VŽDY JEDEN ZE SKUPINY MUSÍ ABSOLVOVAT SEMINÁŘ.

Dovolená u moře a získání návodu ke štěstí ???
Proč ne.....všichni jsme se narodili se schopností ovlivňovat vlastní životní cestu, včetně zdraví, štěstí a spokojenosti.

Být zdravý, šťastný a spokojený je naše přirozenost. V průběhu života však narážíme na překážky, učíme se různým podvědomým programům ať již v rodině či ve škole,školce. V dospělosti pak podléháme strachům a obavám, stresům z čehokoli, v důsledku čehož se nám nemusí dařit ve vztazích, v zaměstnání, v rodinném životě a při dlouhodobém působení těchto vlivů se objeví i fyzické nemoci.

I medicína již uznává že všechno máme "v hlavě". A jak lehce a pohodlně to "v hlavě" nastavit podle Vašich přání se naučíte právě na kurzu.

Aktivace kvantového pole a práce s ním: jak si pomoci od nemocí, od bolesti, stresu, strachů a také jak získat sebeúctu a sebejistotu, nalezení vlastní hodnoty a využití v životě, jak získat hojnost a mít šťastný vztah či rodinu.

Můžete si s sebou vzít rodinu či přátele, kurz zabere zhruba 3 hodiny denně.

Z dalších zajímavostí kurzu: výuka telepatie,načítání energ.pole z fotografie, působení na dálku, schopnost hluboké meditace,vyrovnání a udržení funkce čaker, otevření intuice, vyrovnání mozkových hemisfér.

Podrobnosti kurzu se dočtete zde : http://umimezit.webnode.cz/seminar-kvantove-techniky/

Ubytování:
Drašnice se nachází v samém centru Makarské riviéry pod pohořím Biokovo. Letovisko situované přímo u moře je ideálním místem pro odpočinek a klidnou dovolenou. Ve vesničce najdete několik starých kostelů, v blízkosti dlouhé pláže se nachází pramen vody "Izbitac", pohoří Biokovo nabízí možnost horské turistiky. V centru letoviska se nachází kavárny, restaurace, obchůdky, pekárna, směnárna, pošta a ostatní nezbytné služby.

Ubytování:
Ve vilách v těsné blízkosti, přímo u krásné pláže.

4 - 10 lůžkové apartmány, moderně zařízené, mají vybavenou kuchyňku, vlastní sociální zařízení a balkon s výhledem na moře, WiFi.

Stravování
polopenze, možnost dokoupení plné penze.

Doprava
autobusem.

Cena zahrnuje

  • * ubytování na 7 nocí/osoba
  • * dopravu autobusem
  • * polopenzi
  • * pobytovou taxu
  • * spotřebu vody a elektrické energie
  • * služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • * příplatek za kurz "Kvantová technika" 5 500 Kč/osoba
  • * komplexní cestovní pojištění 300 Kč/dospělá os./týden, 250 Kč/dítě do 12 let /týden
  • * plná penze 1 000 Kč/osoba/týden
Nebyly nalezeny žádné recenze

Drašnice

Užijte si krásnou dovolenou v Drašnici na Makarské riviéře v Chorvatsku. Ať už chcete jet na dovolenou autobusem nebo vlastní dopravou, nabízíme nejlepší ubytování ve studiích a apartmánech.